Läppförstoring pris – vad kostar läppförstoring?

Guide till läppförstoringens pris

Att förstora sina läppar av kosmetiska skäl är vanligare än vad man tror. Fler och fler väljer att kontakta en klinik för att genomföra en läppförstoring idag. Ökningen beror mycket på att tillgängligheten av kliniker som genomför läppförstoring drastiskt har ökat – fler och fler skönhetssalonger och kliniker utför olika former av läppförstoringar idag. En annan anledningar är också att mängden metoder som används för att genomföra läppförstoringar blir både fler och säkrare för varje dag. Idag behöver man knappast vara orolig över risker i samband med ingreppet. Utöver detta så har pris på läppförstoring förbättrats avsevärt – idag är det billigare än någonsin att förstora sina läppar.

Bild på läppförstoring pris
Pris på läppförstoring

Den vanligaste frågan som brukar ställas i samband med att man funderar på läppförstoring är läppförstoringens pris – vad kostar det att genomföra en läppförstoring?

De olika faktorer som påverkar priset på en läppförstoring är bl.a

  • användande av lugnande och/eller bedövning
  • tillfälligt eller permanent resultat
  • vilken metod man använder sig av
  • var ingreppet utförs

Läppförstoring pris
Om man generaliserar angående pris på läppförstoring så kan man sammanfatta det som så här:

Väljer man att använda sig av en läppförstoringsmetod som medför permanenta resultat så kräver detta nästan uteslutande kirurgi och någon form av implantat. Denna typ av ingrepp av mer komplicerade än övriga typer av ingrepp. Detta medför också att kostnaden för dessa ingrepp är dyrare än de andra alternativen, t.ex. injektioner.

Grovt uppskattat så blir priset för läppförstoring som kräver kirugi omkring 15,000 till 20,000 kronor. Injektioner är dock betydligt billigare och brukar landa på en prisplapp på omkring 2,000 till 5,000 kronor.

Tänk på!
En av de viktigaste sakerna att tänka på när du funderar på att genomföra en läppförstoring är att välja en metod och klinik som utför läppförstoringen på en tryggt och säkert sätt som inte orsakar några komplikationer eller biverkningar. Läs på ordentigt om olika metoder och prata med de olika klinikerna som finns i din närhet.